Karakter

  Beskrivelse
  Kamptal
  Flere tekster

layout: spacer

Benedikte (inaktiv)

Fenrir Menneske Modi
Spiller: Anne
Rang: Adren (3)
Månefase: Modi
Født: Menneske
Stamme: Fenrir
Sept: Troldhøj
Kobbel: Kobbelløs
(Log ind for billede)

Benedikte er Mugges storesøster, født og opvokset i Hobro, og af en gammel linie af slægtsfolk. Hun har boet i Schweiz næsten uafbrudt siden sit første skift, og har ikke vidst, der var varulve i Danmark (hendes forældre ved ikke, at de er slægtsfolk). Først i april 2002 vendte hun tilbage for at genfinde Mugge efter flere års adskillelse, og fandt til sin overraskelse ud af, at han var varulv. Efter lidt følen på tænderne er Benedikte faldet til i Troldhøjsepten som en del af Under Bjerget, og hun og Mugge har også efterhånden fået vendt deres belastede søskendeforhold til et forsigtigt forsøg på venskab.

Benediktes største bidrag til Troldhøj er hendes erfaring som kriger. Hun kamptræner regelmæssigt de fleste af ulvene i Troldhøj, og fra foråret 2004 også nogle fra den nytilkomne sept i Viborg.

Benedikte holder til i sit og Sortmånes hus i den sydlige ende af Århus. Når hun ikke har travlt med sine pligter bruger hun tiden på huset og haven, sin datter Mathilde og hendes far, Remi, og Sortmåne og hendes hvalp.

Som tidligere medlem af en sept bestående af Glasgængere og Børn af Gaia har Benedikte et lidt anderledes syn på en del ting, og hun sammenligner ofte det, hun ser omkring sig, med det, hun oplevede i Schweiz. Hun er som regel venlig og imødekommende, men siger sjældent særlig meget, før hun har en god grund.

Citater:

"Vi skal da ha' lært dig at slås"
"Det er altså noget HELT andet i Schweiz"
"Jeg har været på Balkan - du ved ikke, hvordan det er!"
"Er der mere kød?"