Vis tekst

  Beskrivelse
  Kamptal
  Flere tekster

layout: spacer

Kæft, Trit og Retnings gaver

  Sidst opdateret: 17. mar 2024 12:05
  Kan læses af: alle

"Modstå Smerte" - Lært i december 2020, under en rejse gennem Rusland, af Bjørnen med Viet til Strids hjælp

"Lugt Orm" - Lært af en forfæderånd som gave for Kæft, Trit og Retnings første rang som dommer.

"Flintens Maske" - Lært af Flinten i marts 2022, som belønning for Kæfts arbejde med Naturnationalparkerne. Lader Kæft "lukke" sin vrede ned i 12 timer, så han kan færdes i byen. Efter de 12 timer vil Kæft miste kontrol og gå i en ukontrolerbar Rage indtil de undertrygte følelser er kommer ud. Kæft er væsentligt svagere imens han holder vreden nede.

"Retfærdighedes Klør" - Lært af en forfædreånd under en rejse til Rusland i sommeren 2022. Givet som æresgave for at have udført en stor og smertefuld dom over Brænder I Skyggen og Frygtløs. Skærper Dommerens klør væsentligt mod alle væsner der er "faldet" fra deres triadiske plads. Dvs. Spilardansere og Fomorer, men ikke Skripier, Drauger og de fleste ånder.

"Hejrens Øje" Lært af en hejreånd i oktober 2022 under rejse til Kaløblot. En Sølvtandsgave der lader Sølvtanden have en præcis fornæmmelse af sine kobbelfælders position i forhold til sig selv. Lader Sølvtanden hyle og afgive ordre og opretholde et overnaturligt særkt taktisk overblik på kamppladsen.

"Falkens Greb" - Lært af en falkeånd i foråret 2023 under en rejse til Den Blodige Hejres Sept for at hente den tabte klaive "Nossekniven". Låser Sølvtandens greb om et offer, sådan at det bliver nært umuligt at slippe fri. End ikke Sølvtandens død løsner grebet.

"Tordenslag" - Lært af væverånden Krudtrøg efter slaget mod Necropolis i november 2023. Lært efter Kæft drabte en spiraldanser hvalp der havde bundet Krudtrøg til sit våben. Lader Kæfts slag slå med Tordenens kraft, men lyder også som sådan, hvilket afslører hans tilstedeværelse for alle der ville kunne høre et sådan.

"Isdansen" - Lært af et iselementar, tidligere bundet til Kæfts forfader Katarina Græder Sorte Tåre, i februar 2024. Lært Kæft efter hans første død ved sin bror Sølvtunges hånd imens Kæft sad Nord For Nord bag Auroraen på Ishavet.
En Sølvtandsgave der lader Sølvtanden bevæge sig fuldkomment ubesværet over sne og spejlglat is, uden at det påvirker Sølvtandens sanser eller hast. På is og tyk sne løber Sølvtanden sit dobbelte tempo.