Tekst

 Vis tekster

layout: spacer

Den Nye Virksomhedskultur i Troldhøj

01 apr03

01 apr03

  af Alex

Oprindelig postet 19. maj 2002

Efter at Morild tager roret som alpha sker der nogle ting for jer allesammen. Der er lagt en agenda og et sæt regler bliver sat i værk.

Følgende overbringes af en ånd i dagene efter det sidste moot.

1. Alle vampyrer skal slås ihjel on sight.

2. De små hvide firben, der er kommet frem efter kampen mod dragen må ikke røres, tales med, fodres, prikkes til med pinde eller på anden måde noget som helst andet end at lade dem i fred. Hvis de pludselig opfører sig mærkeligt, så skal det straks siges til både Morild og Slørbryder.

3. Alle der af en eller anden årsag mister evnen til at skifte form, glemmer sin slægt/kobbel/sept, falder i søvn i hundrede år, mister sin sjælekraf/vrede, ikke dukker op til et moot uden at have fået lov af sin alpha eller i det hele taget lider af andet en bank, blå mærker og andre kampskader vil fremover blive kronraget, tatoveret of få skåret en del af sit legeme af til septens ånders fortærelse.

Vi lider under en eller anden sær, skæbnens forbandelse og det er på disse førnævnte måder at ormen søger at bringe os i knæ for tiden. Det er ikke acceptabelt. Hvis det gentager sig adskillige gange, vil man blive slået ihjel.

4. Ingen må nærme sig åen. Hermed menes også bade i den, drikke af den, smide affald i den, tage til fest i den eller hvad man nu ellers kan gøre med sådan en å.

5. Alle skal tage sig tid til engang imellem at tage sig lidt af en af blodbøgene. De er caernens kraftcentre og de skal værnes om, fodres og beskyttes. Plej dem, hjælp dem og hel dem når I kan.

6. Alle der bevæger sig uden for Viets område uden at have fået lov af deres alpha får bank. Dette gælder også hvis man falder i sære umbrahuller, bliver bedøvet og kidnappet eller skal redde verden.

7. Alle spor af nordjyder, der bevæger sig syd for Ålborg skal forfølges.

8. Alle spor af de sorte dansere skal forfølges indtil de fører ind under jorden. De skal slås ihjel, hvis man får mulighed for at møde dem i åben kamp.

9. Elia skal lades være i fred indtil videre. Der er andre ting at gøre end at holde øje med den tingest der. Hvis I møder Cronhammer, så slå dræb ham, men ellers så lad bare Elia ligge der og slå junkier og andre svæklinge ihjel. Hvis vi er en lille smule heldige, så rydder den endda lidt op for os. Sådan er det med orm. Med tiden udslætter den sig selv.

10. Aslak er beta indtil han overvindes i kamp af en der ønsker pladsen. (og det blev han så - red.)

Derudover kan det siges at I nok alle sammen på det ene eller det andet tidspunkt får besøg af Morild i drømme. Det er sådan han holder øje med ulvene i sin sept. Specielt Mikka og Mugge vil få besøg. Der vil ikke ske særligt meget i dísse drømme udover hvad man kunne forvente af en hvilken som helst anden samtale, hvor Morild spørger hvad der sker og hvad folk laver.

Rie og Bloter får ikke besøg.