Tekst

 Vis tekster

layout: spacer

Daniels rapport til Elin

20 maj03

20 maj03

  af Ryan

Til: elin.soelvskjold@yahoogroups.com
Fra: dstr00@cs.auc.dk
Emne: Afrapportering af turen til Troldhøj d. 11/4-03


Først og fremmest mange tak for hjælpen med månebroen. Det føltes, som om vi fløj afsted. Desværre kunne vi ikke komme igennem på den anden side, så vi kunne næsten lige så godt være løbet. Men skylden ligger nu ganske på Troldhøjs side.

Der er både gode og dårlige nyheder fra Troldhøj. Jeg er glad for at kunne sige, at vores mission lykkedes. Morild ville ikke helt gå med til, at de tre godi skulle løbe frem og tilbage mellem vore to septer. Han mente ikke, at han ville kunne oplære dem ordentligt på den måde, så hans krav var, at de skulle være i lære i et år og en dag. Dette var jo lidt et problem, da vi ikke rigtig kan undvære en gode med alle de folk, som vi er nu. Det blev besluttet, at Kåre og Olav gik i lære, mens Svava tog med hjem igen. Det bedste var næsten, at det ikke kom til at koste os noget. Jeg ved godt, at du havde afsat 2-3 fetishes, men jeg fik den ide, at de bare kunne arbejde for Troldhøj sept, når de alligevel var dernede. Den godtog de, så de fetishes kan vi beholde. Her kunne sikkert også komme noget med, at arbejde opbygger karakteren :)

Der er desværre også dårlige nyheder. De virker til at have en del problemer i Troldhøj – specielt med rang. Alle var ude efter Fjeldhammer, der vist ikke havde opført sig så heldigt en uge før blotet. For mig lød det som om, at de klandrede ham for noget, som hans alpha egentlig var skyld i. Det resulterede dog i, at han blev sprunget over i udleveringen af mad til fordel for adskillige rang 1. Dette overgik desværre også Olav, som måtte lide den tort, at en hvalp blev serveret før ham. Jeg tror dog, at det var en fejltagelse fra Mugges side, mens det med Fjeldhammer tydeligvis ikke var. Det viste sig senere på aften, at det var fordi, at Mugge havde fået den udfordring – for at kunne stige til Fostern – at han skulle få Fjeldhammer til at udfordre ham for at bevise sin rang. Det lykkedes ham. Det var dog ikke kun Mugge, der var ude efter Fjeldhammer. Mika var heller ikke pæn i sine ord for at sige det mildt. Men hun er selvfølgelig også Fostern.

Fnug – ham grønlænderen, der ikke vidste, hvilken månefase han var – ønskede også at tage sit gennemgangsrite. Vores tre godi fik lov til at finde ud af, hvordan Fnug skulle finde sin månefase. Det løste de ved at lade ham løbe i tre dage med en smerteånd i hælene til at holde ham i gang.

Og der er desværre flere nyheder, som du nok ikke bliver så glad for at høre. Rygterne, som ånderne har bragt, er sande nok. Sortmåne er Jarl i Troldhøj. Og historien med, at Morild havde udfordret for beta-posten, var også rigtig nok. Han mente ikke, at en gode var i stand til at være jarl, så derfor frasagde han sig den. Måden, det blev gjort på, må man vel bare tillægge Morilds facon.

Vi nåede også at opleve, at Aslak gik besærk under en ellers munter kamp mod Sortmåne. Han var tæt på at slå hende ihjel. Det viste sig bagefter, at det havde noget at gøre med, at Morild har fundet ud af, at han er søn af Jærv, og derfor har hans kobbel, Under Bjerget, fået det som totem. Det var åbenbart mere end Aslak kunne styre. Han havde godt nok også virket bister det meste af aftenen.

Vi sluttede blotet med at fortælle et par historier og også synge Glenhøjkvadet. Det var skægt at se Morilds fjæs, da han hørte den. Han viste ikke helt, hvordan han skulle forholde sig til den :)

Signing out...

/Daniel

_____________________________________
”640 Kb RAM is enough for everybody...” – Bill Gates