Karakter

  Beskrivelse
  Kamptal
  Flere tekster

layout: spacer

Bløder Ren Diesel

Glasgænger Menneske Ahroun
Spiller: Jesper
Rang: Cliath (1)
Månefase: Ahroun
Født: Menneske
Stamme: Glasgænger
Sept: Himmelhøj
Kobbel: Under Stormen
(Billede mangler)

Hvalpen Asbjørn voksede op som slægtsfolk i banden Wolves of Odin omkring den sønderjyske grænse, og som barnebarn af den tyske Fenrir Kriger, Totenschläger.

Asbjørn dukkede op ved Gården sensommeren 2020. Hans første skift skete korttid efter sin løsladelse efter hans velkomst fest tilbage i banden, hvor han myrder sin storebror Thor efter han finder Thor i seng med Asbjørns kæreste. Efter dette opsøgte Asbjørn selv Gården da medlemmerne af Wolves of Odin er bekendt med slægtsfolkene der.

Simon Siger blev hans læremester efter at vinde en udfordring mod Viet til Strid samme sensommer.

Asbjørn deltager i Himmelhøjs krig mod draugerne og udmærker sig for sin brutalitet.

I foråret 2021 deltager Asbjørn i en blodig strid, om territorie, i Sverige hvor han ender med at blive lokket ind i umbraen og efterladt af Rødklo goden, Gamle Gråpels. Da ingen kan finde Asbjørn bliver han erklæret død. Asbjørn ender med at sidde fanget hos væverånden kendt som Spindleren i syv måneder. Asbjørn dukker op igen på Troldhøjs land og bliver ført tilbage til sin sept af Fredløs som giver ham navnet Favntag.

I vinteren 2021 ændrede Favntags skæbne sig, da han var blevet lovet væk til ”at gå på glas” i forbindelse med et løfte givet til ånden kendt som Glarmesteren. I januar 2022 udfordrede Favntag for den første rang.

Den 26ende marts 2022 klarede Favntag sin rangudfordring ved at lede en gruppe bestående af Kæft, Trit og Retning, Brænder i Skyggen og Tankespinder i kamp mod Viet til Strid og vinder.

Fredag den 13ende maj 2022 tager Favntag sin første rang, og træder frem som Bløder Ren Diesel, Glasgænger Kriger.