Karakter

  Beskrivelse
  Kamptal
  Flere tekster

layout: spacer

Morild (inaktiv)

Fenrir Menneske Gode
Spiller: Ulrik
Rang: Athro (4)
Månefase: Gode
Født: Menneske
Stamme: Fenrir
Sept: Troldhøj
Kobbel: Kobbelløs
(Log ind for billede)

Var:
Beta af Troldhøj
Alpha af Managarmr
Ritemester
Hylets Mester

Er:
Død.
------


Morild kom til Troldhøj kort tid efter at viet vågnede. Troldhøjs ulve talte dengang både Dommerdrengen, Danser Med Skrald og Drageild, men kun han selv og skjalden er nu tilbage. Morild er oprindeligt født på Troldhøjs land, men han er oplært andetsteds af en læremester han selv kalder Gamle. Morild er landets ældste gode. Den sidste af landets seere. Alle er de væk. Sølvmanken. Asgrim. Danser. Kun de unge tilbage. Og Morild.

Morild bor på den anden side af sløret, i et grubehus lidt vest for Århus. Midt mellem byen og højderyggen. Tæt ved heden. Han kommer kun sjældent ind til selve byen. Han overlader den del til de yngre ulve.

Morild har holdt Jarlposten i Troldhøj, men indså at hans lod ikke lå i at lede. I foråret 2004 udfordrede han for septens betapost og nedsatte sig selv som rådgiver og højrehånd for den jarl der end måtte løfte hvervet. Han har siden da bisiddet Sortmåne og nu Aslak.

Morilds totem er Jærv, den udholdende kriger. Han har et nært slægtskab med ånden, der også var afgørende for hans oprindelige skift som ulv og han har set til at hans kobbel Managarmr har taget Jærv til sig som Totem.

Mere end noget andet er Morild dog Gode. Selv hvis han ikke var ulv eller alpha, eller havde de muligheder som er blevet ham givet ville han stadig søge at møde de krav som han mener verden sætter til ham:"Viden er alt, uden den er vi intet, uden den kan vi intet. Uden viden, kan du ikke træffe det valg, der bestemmer dig. Lad aldrig din frygt forhindre dig i at modtage viden, for det er deri du finder alt hvad der gør dig til garou: din styrke, din slægt, din kærlighed… og din vrede"

Citater:

"De kunne også bare smadre hinanden"
"Nisse op, nisse ned, nisse hop!"
"Ved du hvad de snakker om?"
"Jeg hedder Morild. Jeg er gode"