Karakter

  Beskrivelse
  Kamptal
  Flere tekster

layout: spacer

Viet til Strid

Fenrir Menneske Modi
Spiller: Alexander
Rang: Cliath (1)
Månefase: Modi
Født: Menneske
Stamme: Fenrir
Sept: Septbeta i Himmelhøj
Kobbel: Kobbelbeta i Under Stormen
(Billede mangler)

Hvalpen Gustav blev fundet af Vandrer i Mørke og Latter i efteråret 2015. Han oplevede sit første skift på en rustur hvor han dræbte en studiekammerat.

Vandrer blev hans læremester og gav ham navnet Modvillig mod hans vilje i vinteren 2015, da han ikke ønskede at træde ind i varulvenes cirkel. Han løb med Vandrer Under Stormen.

Modvillig løb med hvalpen Brynje ned i Københavns Metro i vinteren 2016, og blev taget til fange af Spiraldanserne Sølvhav og Ligulf. Vandrer fulgte efter ham og blev tilfangetaget i hans sted. Jarl Sarah Sejrsang ledte Himmelhøj Sept i Metroen for at redde Vandrer, hvilket medførte både Vandrer og krigeren Leger Ikkes død, samt Danserne Ligulf og Brynje.

Modvillig erklærede sig som Fenrir og Kriger før sin første rang.

Han brød med Under Stormen og løb i flere måneder som en ensom ulv under Victoria.

I sommeren 2016 bandt Latter sig selv, hvalpen Simon og Modvillig i hvalpekoblet Gemmeleg, med Snogen som deres Totem.

Gemmeleg gemte på et skjult medlem i form af Metisen og drømmevandreren Maren, som havde haft Snogen som Totem i mange år. Hun lagde Latter i en dyb søvn som Simon og Modvillig længe forsøgte at vække hende fra. Efter nogle måneder erklærede Modvillig sig som Alfa af Gemmeleg i Latters fravær.

Modvillig satte ud på sit gennemgangsrite hos Fenrirerne i Troldhøj under et blot i 2017 og vendte ikke tilbage til bålet. Han blev erklæret tabt.

Ulven Viet til Strid kom til bålet mange timer senere, fulgt af ånderne Stridspris, Stridsmagt og Stridsvæsen, som afkrævede hver deres bod for ulvens liv. Det var ingen pris.

Viet til Strid tog sin plads om bålet i Himmelhøj nogle måneder senere efter at have strejfet med Aslak, som havde modtaget ham i Troldhøj og hjulpet ham til at finde sig selv. Strid tog også pladsen som Alfa af Gemmeleg.

Gemmeleg blev opløst i et opgør med Snogen og Maren på Bornholm efter mange måneders stridigheder. Bruddet kostede Latter livet. Strid og Simon blev snart bundet Under Stormen og Strid tog pladsen som Kobbelbeta under Sarah Sejrssang.

Strid lod sig besætte af Panteren til Landsblotet i 2018 for at få styrke til at udfordre Sejrssang og tage posten som Jarl af Himmelhøj. Hun vandt kampen, men blev til samme blot væltet af Vintersang.

Under en udfordring for Holder af Landet fik Strid til opgave at holde Sølvhav stangen i Umbraen. Han fejlede i denne opgave, og Sølvhav tog hans sæd som bod for det barn, Himmelhøj Sept havde kostet hende.

Strid vandt i 2019 udfordringen for posten som Beta af Himmelhøj over Siv Tingfinder.

Efter Strid i en årrække havde bedt Simon Siger om at våge over hans blodssøster, Charlotte, skiftede hun i en voldsom hændelse, der resulterede i deres mors død. Hvalpen Charlotte blev taget under Himmelhøj Sept.

Strid erklærede at den Metis, Sølvhav - nu kaldet Små Sko som Spiraldanser - bar i sig ikke var hans, men at han havde til hensigt at dræbe den før den trak sit første åndedrag. Under fødslen blev barnet taget fra Danserne, men det overlevede trods protest.